Comanda&Plata

INTRO:

Pentru o decizie corecta si un calcul dimensional cat mai corect avem nevoie de anumite informatii de la dumneavoastra cum ar fi: suprafata care se doreste a fi incalzita ( Lungimea X latimea X inaltimea spatiului respectiv), tipul de locuinta (apartament,casa,birou,hala etc), din ce este construita cladirea (beton,caramida,bca, etc), numarul peretilor exteriori izolati sau neizolati ,in cazul apartamentelor etajul (parter,intermediar,ultimul), spatiile aferente locatiei (daca sunt incalzire sau nu), partea vitrata (suprafata- ferestre sau usi – termopan sau alta tamplarie), destinatia locatiei.
ACESTE INFORMATII SUNT VITALE PENTRU O DIMENSIONARE CORECTA SI AFLAREA NECESARULUI TERMIC PENTRU LOCATIA UNDE SE DORESTE A FI INCALZITA.
IN CAZUL IN CARE SUNT SITUATII CAND NU SE ATINGE O TEMPERATURA DORITA (22-23 grade Celsius), PROBLEMA ESTE DIMENSIONAREA INCORECTA SI NU ECHIPAMENTUL IN SINE.
TREBUIE LUAT IN CALCUL ORICE PIERDERE DE ENERGIE TERMICA PRIN PUNTILE TERMICE EXISTENTE.

1- CUM COMAND:

Dupa ce v-ati decis asupra unui produs din gama noastra comanda se poate face prin telefon la nr. 0753 779 488 / 0766 754 260 sau la adresa de email: office@infra-energy.ro
Vom avea nevoie de datele dumneavoastra pentru facturare si livrare.
Pentru persoane fizice– FACTURARE-Nume si Prenume , CNP sau seria si numarul CI (buletin) si adresa domiciliului (strada, numar, oras, judet)
LIVRARE- Adresa de livrare impreuna cu un nume de contact si numar de telefon.
Pentru persoane juridice– FACTURARE-Datele societati (CUI-ul societatii,numarul ordine in Registrul Comertului etc)
LIVRARE- Adresa de livrare impreuna cu un nume de contact si numar de telefon.

2- CUM PLATESC:

In momentul in care am cazut de comun acord asupra unei comenzi, noi vom trimite prin curier comanda respectiva, urmand ca dumneavoastra sa platiti prin RAMBURS contravaloarea comenzii- vine curierul,platiti si primiti coletul.
Se mai poate opta pentru plata prin virament bancar in contul nostru deschis la CEC BANK….Cont IBAN: RO61 CECEB 32030RON 4472293. Se va face o factura PROFORMA si in conformitate cu aceasta se vor vira banii in contul nostru. In momentul cand vor intra banii atunci coletul va pleca la dumneavoastra.

3- CAND PRIMESC COMANDA:

Dupa ce s-au stabilit toate detaliile privind comanda (echipamentele dorite,datele de facturare, modul de plata etc),societatea noastra va face tot posibilul sa livreze comanda solicitata cat mai repede posibil. Timpul de livrarea poate varia in functie de stocul nostru. In cazurile normale de functionare, durata de livrare este de 2-4 zile lucratoare. Acest aspect poate suferi modificari si in functie de programul firmei de curierat si a conditiilor meteorologice. Transportul se va face prin CARGUS CURIER!

4- POLITICA DE RETUR:

1. Politica de retur-SC INFRA ENERGY SRL – download

2. Oug_34_2014_Drepturile consumatorului – download

3. UE_Directive_Consumer rights – download