Echipa noastră îţi stă la dispoziţie în orice moment şi pentru orice problemă


Consultanţă

Echipa noastră de consultanţi va stă la dispoziţie şi sunt pregătiţi să va răspundă la orice întrebare legată de produsele noastre.

Oferim asistenţă pentru diferite situaţii, dând dovadă în acelaşi timp de seriozitate, profesionalism şi nu în ultimul rând, discreţie.

Întrebări frecvente

Cum functioneaza un panou radiant cu raze infrarosu?
Panourile radiante emit raze de infrarosu in spectru larg ce incalzesc direct obiectele solide,cum ar fi peretii,pardoseli,mobiliet etc.,acestea la randulor cedant caldura aerului in incapere.
Este periculos contacul cu un panou radiant?
Nu este periculos deoarece panourile radiante functioneaza la o temperatura joasa,mai exact temperatura de suprafata este intre 80-90° Celsius iar datorita acestui lucru nu se produc arsuri sau altfel de accidente.
De ce un astfel de sistem de incalzire este mai sanatos?
Razele infrarosii care sunt emise de panoul radiant incalzesc direct corpurile solide acest lucru ducand la reducerea fluxului de aer din incapere si totodata eliminanand posibilitatea de miscare a particulelor ,cum ar fi cele de praf,spori sau bacterii. De aceea pentru persoanele care au probleme respiratorii (astm),panourile radiante sunt o solutie propice pentru incalzirea locuintei.
De ce un sistem de incalzire cu panouri radiante este mai bun decat un sistem de incalzire traditional?
Pentru ca spre deosebire de echipamentele ce functioneaza pe combustibil lichid sau gazos (petrol,gaz) cu panourile radiante facem o economie considerabila deoarece caldura se poate directiona catre zona in care o dorim calda. Sistemul de incalzire centraliza incalzeste toate camerele din casa indifirent daca radiatoarele sunt activate sau nu,totodata acestea nefiind locuite.
Achizitia si instalarea panourilor radiante este scumpa?
Nu este scumpa in comparatie cu alte sisteme de incalzire. Instalarea panoului radiant necesita doar accesul lao sursa de alimentare cu o tensiune de U=230V.Nu este nevoie de permise,autorizatii sau licente administrative.Panoul radiant poate fi montat pe perete si tavanul locului de incalzit.Totodata in gama noastra de produse avem si panouri radiante ce au design asemanator cu a unui tablou pentru a se plia cu decorul locuintei.
Pentru ce spatii sunt destinate panourile radiante?
Panourile radiante pot fi montate in orice spatiu interior,sunt foarte bune pentru locuinte, birouri, hale, biserici etc.
Putem sa utilizam un panou radiant in aer liber?
Nu este recomandat deoarece ele sunt construite preponderent pentru spatii inchise.
Cat timp are garantie un panou radiant?
Un panou radiant poate avea garantie de la 5-10 ani, in functie de producator.
Razele infrarosii sunt nocive?
Razele infrarosii nu sunt nocive deoarece acestea sunt in alt spectru infrarosu in comparatie cu razele microundeleor sau Uvsau raze X. Razele infrarosii sunt emise de orice obiect care are o temperatura peste minima absoluta (-273º C). Panourile radiante de asemenea nu elimina monoxid de carbon (CO) aceste echipamente fiind numite echipamente ecologice.
Cât consumă sistemul de încălzire cu panouri radiante?
Sistemul de încălzire are menirea de a compensa pierderile calorice ale locuinței. De aceea pentru reducerea consumului este necesara o izolare termică corespunzătoare, ce poate reduce consumul cu până la 50%. Panoul radiant este montat si controlat de un termostat ce comanda timpul de functionare al acestuia. Pentru un calcul dimensional cat mai corect va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii!


* Am citit termenii si condiţiile si sunt de acord cu acestea!