Detalii tehnice

Toate informaţiile de care aveţi nevoie vă pot fi oferite telefonic, prin e-mail sau vizitandu-ne showroom-ul!

Ce este turmalina,ce sunt ionii negativi si care este importanta lor?

EMISIA DE IONI NEGATIVI se realizeaza in baza unei tehnologii de ultima ora la baza careia sta un mineral – TURMALINA – cu proprietati deosebite in ceea ce priveste emisia de ioni negativi. TURMALINA este o piatra semipretioasa cu proprietati curative exceptionale, proprietati care nu se mai regasesc la niciun alt material de pe planeta. Proprietatile incredibile ale acestui material au facut ca unii specialisti sa il considere un mineral de provenienta extraterestra! IONII NEGATIVI emisi de acest mineral au un rol foarte important in anihilarea radicalilor liberi, efectele resimtite de catre organismul uman fiind foarte importante in ceea ce priveste intarzierea aparitiei efectelor imbatranirii, o imbunatatire substantiala a tonusului psihic si o intarire substantiala a sistemului imunitar. Unii specialisti din domeniu ( Fred Soyka , Bruce Rosenberg) sustin ca datorita influentei solare si lunare asupra suprafetei pamântului si apei , aerul este fortat sa iasa din pamânt respectiv ionii pozitivi, (deoarece pamântul are o încarcare global negativa) asa-numita respiratie „toxica” (cu ioni pozitivi). Omul trebuie sa respire tot timpul aer curat si neviciat, nu doar cateva zile pa an. Care ar fi solutia? Panoul radiant SUNJOY. Nu numai ca puteti aduce in casele dvs. sau la locurile de munca prospetimea si puritatea aerului montan, dar acum va e la indemana sa beneficiati si de proprietatile curative ale panoului radiant SUNJOY. S-a constatat ca in urma folosirii sale se mareste capacitatea de munca fizica si intelectuala cu aprox. 15-20%.


Radiatiile infrarosii sunt o parte din razele soarelui.

Razele Infrarosii  se propaga in spatiu cu viteza luminii, furnizand energie.Razele emise de soare, numite si radiatii globale, se divizeaza in raze ultraviolete, lumina vizibila (lumina rosie) si raze infrarosii (infra = sub in latina, infrarosii – raze invizibile cu ochiul liber)


Radiatiile infrarosii sunt invizibile pentru ochiul uman, dar caldura lor poate fi simtita.

Cand razele infrarosii intra in contact cu o suprafata, energia radiata este absorbita de atomii aflati in suprafata, indiferent de temperatura aerului. Acest fenomen explica faptul ca intr-o vacanta de iarna oamenii se pot bucura de o baie de soare placuta la temperaturi exterioare relativ scazute, si au o senzatie de cald placut.De ce sa alegi panourile noastre?

Pentru un calcul si o dimensionare cat mai corecta a panourilor radiante va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email

Montaj


Pentru a-i spori eficienţa este recomandat ca panourile să fie montate pe tavan, în centrul încăperii, cu latura mică a panoului îndreptată spre fereastră, la o distanţă de minim 1 metru faţă de fereastră .În cazul în care încăperile au o înălţime mai mare de 4 m înălţime, este bine ca panourile să fie montate pe perete, la maxim 3m, înclinate la 45 grade faţă de tavan.

Panoul se fixează în perete cu ajutorul celor patru suruburi, dupa care se pun capacelele ornamentale pentru a se masca găurile de fixare. Înainte de alimentarea la 230V se îndepartează folia de protecţie.

Punere în funcţiune şi întreţinere


Termostatul trebuie montat pe perete, în dreptul laturii mari a plăcii radiante, la o înăltime de 1,5 – 2 metri. Panourile pot fi montate atât şi pe pereţii laterali ai încăperii, asemenea unui tablou insa în acest caz îi poate scădea randamentul cu 5—20%.Panoul radiant poate fi legat la reţeaua de curent a imobilului de către un electrician autorizat sau poate fi montat un cablu cu stecker care se introduce într-o priză normală de 220 V. Termostatul se reglează la temperatura dorită în cameră, după care panoul va începe să funcţioneze.

Curăţarea panoului ( neaparat deconectat de la reţeaua de alimentare ) se face cu un material neabraziv, cât mai moale ( bumbac, microfibră ), uşor, umed şi fără niciun fel de soluţii de curăţat.